Kurser

 Spring ud i Tarotkortenes verden

De fire esser

Hvorfor?

Føler du dig tiltrukket af kortenes billedssprog og gerne vil vide noget om Tarot’ens symbolsprog, har du her mulighed for at få indsigt i, hvordan kortene  bliver din personlige livsbilledbog. Tarotkort viser dit personlige landkort  med  de veje, du har gået, og de veje, du kan vælge at følge fremover, både på det indre og ydre plan.

Hvordan?

Du bliver indført i Tarot’ens 78 kort, hvoraf der er 22 trumfkort i ”Den Store Arkana” og 56 kort i ”Den Lille Arkana”. Alle kortene er tilstande, energier eller ”personligheder”. Du vil lære at komme i dialog med kortene og at se kortenes indbyrdes sammenhæng, når du kommer i gang med forskellige oplæg. Du vil lære at se, hvorledes dit personlige landkorts veje er lige nu, og hvor du vil få mest ud af at rejse for at komme videre i livet.

Hvem underviser?

Mit navn er Inge-Lise Elisabeth Olsen. Siden 1985 har jeg beskæftiget mig med alternative emner, og med min læreruddannelse og -erfaring i ryggen, har jeg uddannet mig inden for åndsvidenskabens og Tarot-verdenens gamle visdom. I 10 år var jeg producer og studievært på Radio Lotus - en københavnsk alternativ lokalradio, som beskæftigede sig bredt inden for alle alternative genrer. I en årrække har jeg fungeret som kursusleder og foredragsholder. Jeg afholder ”Spring-ud” – kurser i Tarot og personlig udvikling, holder foredrag, arrangerer homeparties og giver personlig rådgivning med Tarotkort.

Hvilke kort?

Da Tarotkort er meget personlige kort, er det meget vigtigt, at du kan lide dine kort. De kort, jeg underviser i, er Aleister Crowleys Tarotkort, og det er klart en fordel, at alle kursister arbejder med de samme kort og symboler.

Hvad går du hjem med?

Et redskab til at håndtere dit eget liv med, din selvforståelse og din personlige udvikling.

Hvad skal du medbringe?

  • Tarotkort (Crowleys) og evt. medfølgende bog:
  • ”Tarot, Sjælens Spejl”, notesbog /papir og skriveredskaber.
  • Frokost til lørdag og søndag.

Hvornår foregår kurserne?

2 weekend-kurser: Lørdag kl. 10 – 17, søndag kl. 10 – 17, med ca. 1 måneds mellemrum. Ring venligst vedrørende førstkommende kurser.

Hvor?

Kurserne kan arrangeres overalt.  Deltagerantal:  min. 6 deltagere.

Hvad koster det?

Kursuspris pr. weekend: kr. 2000  incl. kursusmateriale, kaffe/te og kage. Ved tilmelding betales 750 kr., som bedes indbetalt på konto i Møns Bank:

 Reg.nr.: 6140 Konto: 4096432   Anfør venligst navn, adresse og tlf.nr.          Restbeløbet betales 1. kursusdag. Ved framelding senere end en uge før kursusstart fratrækkes kr. 500 af de indbetalte kursuspenge.

Hvordan tilmeldes du?

Telefon: 40 44 20 14 .

E-mail: tarot@springuditarot.dk